Carlos Baute, Macaco i La Pegatina, als concerts de Sant Bernat a Alzira

/ Alzira
18 maig 2017 01:00h

Amb la calor característica del mes de juliol, Alzira celebra les festes dedicades a Sant Bernat, dies en què diverses zones de la nostra ciutat s'omplin d'activitats per als més menuts. El recinte del camp d'Esport de Venècia, la plaça Major, el Gran Teatre i el Recinte Firal acullen esdeveniments musicals.

Després de mesos de preparació, ja podem desvetllar el gruix que conformen els principals espectacles musicals d'aquestes pròximes festes. “Unes actuacions pensades per a tots els segments d'edat”, segons ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.

El dimecres 19 de juliol, a les 23 hores, al camp de Venècia tindrà lloc “El último tributo”, tribut a El Último de la Fila, formació nacional liderada per Manolo García que, al llarg dels anys, ha estat sonant a les principals emissores de ràdio del país. L'entrada tindrà un cost de 3 euros.

A l’endemà, i al mateix espai i hora, hi haurà l'actuació de l'Orquestra Montecarlo. Actuació gratuïta.

El divendres 21, a les 23 hores, la plaça Major serà testimoni del retorn als escenaris d'una mítica banda, l’Orquesta Mondragón, capitanejada per Javier Gurruchaga, que farà les delícies de tota una generació que ha crescut escoltant la seua música. Actuació gratuïta.

També divendres i a la mateixa hora, però al Recinte Firal, actuarà Macaco, que ens oferirà alguns dels seus èxits com “Con la mano levantá”, “Mama tierra” o “Moving”. El preu del concert serà de 5 euros.

El dissabte 22 de juliol, el protagonisme musical serà per a Carlos Baute, un dels artistes llatins amb més seguidors, gràcies a èxits com “Colgado en tus manos”. L'entrada al Recinte Firal, lloc de l'actuació, tindrà un cost de 5 euros.

La música omplirà també el Recinte Firal el dia gran de les festes de Sant Bernat, el diumenge 23 de juliol, amb l'actuació dels grups de Sona la Dipu, el ritme contagiós de La Pegatina i una altra formació destacada dins del panorama Indie  que coneixerem en uns dies. El preu per a accedir al recinte serà de 5 euros.

El diumenge 23 de juliol actuaran els grups de Sona la Dipu i el ritme contagiós de La Pegatina

Eixe mateix dia, tindrà lloc l'actuació gratuïta de Manu Tenorio a la Plaça Major, una de les veus sorgides d'un dels programes musicals de la televisió amb més èxit, “Operación Triunfo”.

La vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, ha volgut ressaltar que “el preu de les actuacions està pensat perquè tot el món puga disfrutar d'elles. Per això a Alzira s'evita cobrar preus abusius”. També que “la creació d'un abonament per als tres dies d'actuacions al Recinte Firal tindrà un cost de només 10 euros. D'aquesta manera volem que les festes siguen de totes i tots, vertaderament obertes i accessibles a la participació”.

L'esperit de recuperació de les festes de Sant Bernat, que ja l'any passat va ser constatable després d'uns anys de decadència, continua en alça: “Ha costat molt d'esforç anar encaixant les peces per tal de donar forma a unes festes que estiguen a l'altura de les expectatives, però estic convençuda que ho hem aconseguit”, ha matisat la vicealcaldessa i regidora de Festes”.

Pròximament, es donaran a conéixer la resta d'activitats: musicals, DJs i adreçades als més menuts.

next