Diari La Veu del País Valencià
Air Nostrum, premi Bombardier al manteniment d’avions

L’aerolínia valenciana Air Nostrum ha estat guardonada per Bombadier com la companyia amb major fiabilitat tècnica d’Europa. En concret, ha estat premiada la seua flota de reactors CRJ900 i CRJ1000. La cerimònia de lliurament dels distintius va celebrar-se aquest dimarts a Munic (Alemanya) durant la gala anual del fabricant aeronàutic canadenc.

El premi reconeix la tasca de manteniment de les companyies per a evitar avaries i col·laborar amb la regularitat i la puntualitat de les seues operacions. Segons ha destacat l’empresa que presideix Carlos Bertomeu, és la tercera vegada que Air Nostrum és distingida amb aquest guardó.

“Estem molt orgullosos perquè aquest reconeixement és un incentiu per a millorar en el nostre treball diari, que contribueix a augmentar la puntualitat i regularitat dels nostres vols”, ha destacat Fermín Tirado, director de l’àrea tècnica d’Air Nostrum.

Companyia aliada amb Iberia

Air Nostrum va tancar 2016 amb un benefici de 6,8 milions d’euros, un 39,4% menys que l’exercici anterior. El descens del benefici el van causar l’augment de valor del dòlar i la caiguda de l’ingrés mitjà per viatger. Les vendes de l’aerolínia valenciana van repuntar un 2,5% fins als 425 milions d’euros. La companyia basa el gruix del seu negoci a alimentar els vols de llarg radi d’Iberia.

Comparteix

Icona de pantalla completa