Diari La Veu del País Valencià
La policia expulsa del camp el portaveu de JERPV per penjar una estelada durant el Llevant-Girona

Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) i les Joventuts del mateix partit (JERPV) han informat en un comunicat que el portaveu al País Valencià d’aquesta formació, Lluís Hernández, va ser denunciat per part d’agents de la Policia Nacional per “incitació a l’odi” després d’exhibir una estelada durant el partit entre Llevant UE i el Girona FC celebrat ahir dissabte al ‘Ciutat de València’.

Hernández, seguidor del Llevant, a més, va ser expulsat del camp i els agents van requisar a ell, i a altres seguidors del Girona diverses estelades. El també membre de l’executiva d’ERPV ha publicat al seu compte en les xarxes socials que l’expulsaren del Ciutat de València “per penjar una estelada”.

ERPV: “Ens trobem davant un nou atac a la llibertat d’expressió” i “un acte repressiu contra les persones que lliurement expressen les seues opinions”

Segons han denunciat Esquerra Republicana i les JERPV en una nota feta pública aquest diumenge, “ens trobem davant un nou atac a la llibertat d’expressió” i “un acte repressiu contra les persones que lliurement expressen les seues opinions”. Segons ambdós formacions, a més de l’alçament de l’acta per part de la Policia Nacional, “també s’han requisat altres estelades a seguidors del Girona FC, un fet que ja s’havia produït en altres camps de futbol”.

Josep Barberá: “Es presentarà una pregunta al Congrés per tal d’esclarir els fets i saber quins recursos públics utilitza l’Estat Espanyol per a la persecució d’independentistes valencians”

El president d’Esquerra Republicana, Josep Barberà, ha anunciat que es presentarà una pregunta parlamentària al Congrés “per tal d’esclarir els fets”, a més de saber “quins recursos públics utilitza l’Estat espanyol per a la persecució d’independentistes valencians”.

Lluís Hernández, ahir dissabte, al ‘Ciutat de Llevant’ durant el partit entre el Llevant i el Girona abans de ser expulsat del camp / @LudoManero

Comparteix

Icona de pantalla completa