Diari La Veu del País Valencià
Cayo Lara: ‘Cal donar batalla perquè l’Hospital d’Alzira torne a ser públic’
Riberaexpress / Alzira.

El Coordinador Federal d’IU, Cayo Lara, ha manifestat en la capital de la Ribera que el model sanitari de Madrid que volia implantar el PP “és el model Alzira”. I després de l’èxit assolit per la marea blanca dels sanitaris madrilenys, ha assenyalat que “ara cal donar ací batalla perquè els hospitals privatitzats, com el d’Alzira, tornen a ser públics”.

Lara ha estat acompanyat per la diputada d’EU, Esther López i el coordinador local, Iván Martínez en un acte seguit per uns 250 simpatitzants que han deixat xicotet el saló de l’Institut Rei en Jaume, sobre el que López Barceló ha aprofitat per a denunciar que “cau a trossos igual que altres instituts”.

Partidari de “donar més batalla en la defensa d’allò públic”, Lara va mostrar la seua satisfacció, per l’ajornament de la Llei Wert en l’ensenyament Secundari i en el Batxillerat, “la LOMCE no va haver de tenir vida mai i ells ho saben” i per la contestació dins les files populars a la Llei de l’Avortament.

El màxim dirigent d’IU va fer un repàs per totes les reformes realitzades pel Govern de Mariano Rajoy, reformes que al seu judici, “han propiciat més rics però sobretot més pobres”.

Text traduït per laveupv.com

Comparteix

Icona de pantalla completa