Diari La Veu del País Valencià
La Plataforma del Voluntariat inicia hui els seus actes amb un concert
Europa Press / València

El Concert de Benvinguda tindrà lloc a la Sala dels Mosaics de l’Estació del Nord de València, a partir de les 18.30 hores i comptarà amb l’actuació de dos quintets de metall i dos de fusta del Conservatori de Música de València.

A més, durant l’acte d’obertura el president de la Plataforma del Voluntariat Francisco López lliurarà diplomes a huit associacions que, en 2013, s’han certificat en qualitat amb el voluntariat i en la seua gestió associativa.

En aquest sentit, ha assenyalat que la Plataforma “aposta des del 2008 per la transparència de les ONGS en el seu treball quotidià i en les bones pràctiques a desenvolupar i per açò, s’ha treballat i se seguirà treballant per la claredat i el bon fer associatiu”.

La Plataforma continuarà durant 2014 amb l’enviament de voluntaris a associacions, així com el voluntariat corporatiu i la responsabilitat social empresarial, ha assegurat.

Per a açò, entre les activitats que desenvoluparà en els pròxims mesos, compta amb tallers formatius i cursos sobre voluntariat i aspectes vinculats al treball en les associacions, com la gestió de conflictes o control emocional; servei d’informació directa sobre associacions i voluntariat; difusió i sensibilització; i assessorament i suport a les entitats per a realitzar auditories i plans de qualitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa