Diari La Veu del País Valencià
Així serà el parc aquàtic al costat del Bioparc de València

Rain Forest, l’empresa que gestiona el Bioparc de València, va presentar a l’Ajuntament, en abril, els projectes que té previstos fins al 2019. Un d’ells és un parc aquàtic situat al costat del complex zoològic, segons ha indicat la companyia aquest dijous. El projecte ocuparà una parcel·la de 25.000 metres quadrats colindant amb Pío Baroja i el parc de Capçalera.

El parc comptarà amb rius lents i ràpids, platges fluvials i un espai de canyoning on es podrà interactuar amb l’aigua. A més, hi haurà ponts tibetans, tirolines i passarel·les “amb un alt component d’acció i aventura”, tal com ha avançat l’empresa, amb la intenció de sumar a la visita al Bioparc, “una experiència activa d’immersió en un element emblemàtic de la capital del Túria, l’aigua”.

El parc fluvial recrearà paisatges d’Àsia, amb elements com ara un temple d’Angkor que recordarà les ciutats de l’imperi Jemer engolides per la jungla. A més, hi haurà una gruta subaquàtica, escultures en pedra i roques de lava.

El projecte té una inversió d’entre 12 i 15 milions d’euros i crearà entre 50 i 70 llocs de treball directes. La inauguració està prevista per a l’estiu del 2019. El desenvolupament corre a càrrec de Rain Forest Diseño, en col·laboració amb l’empresa valenciana Amusement Logic.

Comparteix

Icona de pantalla completa