Diari La Veu del País Valencià
Com Sona l’Eso arriba a Altea

1.500 alumnes de secundària i batxillerat oferiran un gran concert conjunt en l’estrena absoluta de l’obra “Frankenstein a la platja”

Altea commemora enguany una efemèride molt especial, el 4t Centenari de la seua Carta de Poblament, i són molts els actes que s’han organitzat per a celebrar aquesta data. Entre ells destaca un esdeveniment “molt sonat’”: “Com Sona l’ESO”, una trobada anual d’alumnes i professors de música de secundària i batxillerat que aquest divendres, 12 de maig, oferiran un gran concert conjunt amb 1.500 persones, provinents de diverses localitats del País Valencià, Catalunya i Balears, cantant, ballant i tocant. Una experiència única i espectacular, una aposta de l’escola pública per a l’escola pública que enguany tindrà lloc a Altea.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, en una visita a l’escenari, es mostrava molt satisfet per aquest esdeveniment “que ja s’endevina per la magnitud del muntatge’’. Segons l’alcalde “aquesta serà una de les activitats més destacades de les celebracions, amb motiu del 400 aniversari del nostre poble”. “Altea serà l’amfitriona de totes les localitats que compartim la mateixa llengua i estem segurs que l’esforç valdrà la pena per la repercussió que tindrà per al nostre poble amb l’assistència de milers de persones entre alumnes, pares i familiars que vindran a gaudir d’Altea”, afirmava l’alcalde

Jaume Llinares agraïa l’esforç de totes les persones involucrades en aquest esdeveniment i animava els alteans a gaudir de “Com Sona l’ESO”, “un projecte que fomenta l’aprenentatge i valors com la convivència i és un orgull que se celebre a Altea en l’any del nostre 400 aniversari”.

D’altra banda, “des de la regidoria d’Educació volem que tots els joves d’Altea formen part d’aquest esdeveniment tan especial”, assenyalava la regidora, Vicenta Pérez. Per això, “els convidem a gaudir d’aquesta experiència artística i a participar de les activitats paral·leles que s’han organitzat amb motiu de ‘Com Sona l’ESO'”.

Jaume Llinares: “És un orgull que ‘Com Sona l’Eso’ se celebre a Altea en l’any del nostre 400 aniversari”

Aquest divendres, a les 22 hores, a l’aparcament del mercadet, serà el torn de gaudir de l’acte central de “Com Sona l’ESO” amb l’estrena absoluta de l’obra “Frankenstein a la platja”, un espectacle teatral creat per a l’ocasió a partir de mil referències, on es parlarà de creativitat, filosofia, realitat, ficció, art i, sobretot, de dansa i música i que enguany compleix la majoria d’edat amb la seua dihuitena edició.

Per a Vicenta Pérez “Com Sona l’ESO’’ suposa “l’activitat idònia que completa aquesta primavera musical que estem gaudint a Altea”. A més, la regidora ha qualificat aquesta proposta de l’escola pública com “una experiència única i espectacular que tindrà lloc a la nostra localitat i, per això, ningú no s’ho pot perdre i, des d’ací, convidem tot el poble d’Altea, xiquets, joves i públic en general a gaudir del que serà un dels esdeveniments culturals i educatius més destacats d’aquest any tan especial per al nostre poble”.

Comparteix

Icona de pantalla completa