Diari La Veu del País Valencià
Més de 200 treballadors de l’Ajuntament de València se sumen a la 2a edició del Voluntariat pel Valencià

Més de 200 empleats públics de l’Ajuntament de València participen enguany en la segona edició del Voluntariat pel Valencià. Segons fonts municipals, la resposta de voluntaris i aprenents “consolida aquesta iniciativa”, l’objectiu de la qual és la difusió del valencià tant en la institució com en la relació amb la ciutadania

Aquesta és la segona edició de la campanya de la Regidoria de Govern Interior i es duu a terme amb la col·laboració d’Escola Valenciana. El seu objectiu és facilitar l’aprenentatge del valencià per mitjà de la interacció entre persones voluntàries i aprenentes.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha expressat la seua “satisfacció” i la de l’equip de govern local “per la consolidació” d’aquesta campanya. Segons Campillo, es tracta d’una activitat “doblement important”; primer, perquè difon el valencià dins de la institució i en la relació amb la ciutadania i, en segon lloc, perquè es duu a terme amb la col·laboració desinteressada de voluntaris i voluntàries entre el personal municipal”.

L’any passat van ser 258 les persones que hi van participar –96 voluntàries i 161 aprenents– i, enguany, en són 227 77 –voluntàries i 150 aprenents–.

Comparteix

Icona de pantalla completa