Diari La Veu del País Valencià
Cayo Lara sobre Calatrava: Als vampirs no els agrada la llum”
Europa Press / València

Lara, que ha coincidit amb Calatrava en l’AVE que els ha traslladat a València, on el polític ha assistit a unes Jornades d’anàlisis i propostes sobre la situació de la sanitat pública, s’ha referit així a la demanda que l’arquitecte valencià ha interposat contra EUPV per “danys al seu honor” per la pàgina web www.calatravatelaclava.com, crítica amb les “pífies” de l’arquitecte. Així mateix, culpa la formació d’esquerres de la cancel·lació d’un contracte amb el govern brasiler.

En aquest sentit, ha donat el seu suport a EU perquè, ha destacat, el que està fent EU és “exercir de transparència, de cristall, de traure de davall les catifes el que hi ha perquè ho conega el poble valencià i Espanya”. “Açò és el que s’han limitat a fer, a denunciar situacions irregulars i, per tant, açò no pot ser mai una injúria”, ha recalcat.

En aquesta línia, ha comentat que “és curiós que el Govern del PP s’òmpliga la boca de transparència quan ells mateixos són els que els estan posant traves i pals a les rodes a la Justícia en els casos propis que té el PP”.

D’aquesta manera, ha assenyalat que “ací també sembla” que Calatrava “amb l’acord i el suport del PP, ja que van ser les administracions dirigides per ells les que van fer les operacions suposadament irregulars en molts casos o amb dubtes més que raonables, els que estan intentant situar una espècie de ‘omertà’, de silenci sobre la veritat sobretot el que va passar per a tenir impunitat”. “Però açò no ho aconseguiran”, ha recalcat.

“Als vampirs no els agrada la llum, però a nosaltres, els ciutadans, sí que ens agrada i volem que la llum relluïsca en el cas de Calatrava com en tants casos”, ha assenyalat. Per açò, ha reiterat el seu suport a EU i ha advertit que “continuarem la lluita de denúncia” perquè “no secunda matar el missatger ni silenciar els mitjans de comunicació que escriuen el que veuen i compleixen amb la seua funció de dir la veritat”.

Lara afirma que l’elecció del coordinador d’EUPV és “una qüestió interna”

El líder d’IU, Cayo Lara, ha afirmat aquest dijous que l’elecció del coordinador d’EU és “una qüestió interna” sobre la qual és “absolutament respectuós”, però ha recordat que en tot cas, “ni en déus, ni reis, ni tribuns és un principi de l’organització”.

Lara, preguntat per la intenció de presentar-se del portaveu adjunt en Les Corts Ignacio Blanco, ha respost: “És un tema intern i jo en els temes interns de l’organització no entre”. Per tant, ha subratllat que “el que diem a cada moment determinat en els nostres òrgans és el que decideix democràticament l’organització”.

“Tant de bo que estigueren ja ací perquè cal fer fora el PP, és una necessitat vital, democràtica, de regeneració de la vida pública”, ha postil·lat. “Però -ha agregat- no són encara imminents i el que resolga l’organització lògicament tindrà el nostre suport sense cap gènere de dubtes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa