Ferrocarrils convoca 12 borses de treball temporal per a València i Alacant

La convocatòria permetrà seleccionar 1.570 persones
/ València
8 maig 2017 01:00h

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha convocat 12 borses d'ocupació temporal que permetran seleccionar 1.570 persones per a futures incorporacions en les explotacions de València (1.050) i Alacant (520), segons les necessitats de l'empresa i en compliment dels criteris d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat recollits en la Llei 10/2010 de 9 de juliol de la Generalitat. 

Concretament, els llocs per als quals s'obri el procés d'inscripció són: Atenció al Client València i Alacant; Cap de Circulació de València i Alacant; Maquinistes d'Alacant, Metrovalència i tramvia de València; Oficials per a tallers de València i Alacant; Vies i Obres de València i Alacant, i Oficis Elèctrics de Manteniment de València. 

Les borses es constitueixen mitjançant un concurs de mèrits. Els requisits que s'han de tindre en compte són formació/coneixement reglat (50-70%), experiència (25%), idiomes i, en algun cas, segons les necessitats, permís de conducció. En les llistes es reserva un 2% de llocs per a persones amb una discapacitat igual o superior al 33%.

La vigència d'estes borses de treball temporal serà de dos anys, a excepció que per a alguna plaça es realitzara abans un concurs d'ingressos –Oferta Pública d'Ocupació, segons tasa de reposició de FGV–. En aquest cas, la borsa en qüestió quedaria anul·lada i se'n generaria una de nova amb els aprovats sense plaça. 

La previsió de l'empresa és que les borses estiguen operatives la primera setmana de juliol de 2017.

next