Diari La Veu del País Valencià
Ferrocarrils convoca 12 borses de treball temporal per a València i Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha convocat 12 borses d’ocupació temporal que permetran seleccionar 1.570 persones per a futures incorporacions en les explotacions de València (1.050) i Alacant (520), segons les necessitats de l’empresa i en compliment dels criteris d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat recollits en la Llei 10/2010 de 9 de juliol de la Generalitat.

Concretament, els llocs per als quals s’obri el procés d’inscripció són: Atenció al Client València i Alacant; Cap de Circulació de València i Alacant; Maquinistes d’Alacant, Metrovalència i tramvia de València; Oficials per a tallers de València i Alacant; Vies i Obres de València i Alacant, i Oficis Elèctrics de Manteniment de València.

Les borses es constitueixen mitjançant un concurs de mèrits. Els requisits que s’han de tindre en compte són formació/coneixement reglat (50-70%), experiència (25%), idiomes i, en algun cas, segons les necessitats, permís de conducció. En les llistes es reserva un 2% de llocs per a persones amb una discapacitat igual o superior al 33%.

La vigència d’estes borses de treball temporal serà de dos anys, a excepció que per a alguna plaça es realitzara abans un concurs d’ingressos –Oferta Pública d’Ocupació, segons tasa de reposició de FGV–. En aquest cas, la borsa en qüestió quedaria anul·lada i se’n generaria una de nova amb els aprovats sense plaça.

La previsió de l’empresa és que les borses estiguen operatives la primera setmana de juliol de 2017.

Comparteix

Icona de pantalla completa