Diari La Veu del País Valencià
Dos podis individuals i tres per equips per al Tripuçol

Dos podis individuals i tres per equips per al Tripuçol en el Campionat d’Espanya de duatló

El divendres 7 d’abril, els alumnes i professors de Tripuçol es van donar cita en el poliesportiu municipal per a presentar l’alcalde Enric Esteve i al regidor Xavier Alcácer els últims èxits de l’escola, que incloïen en aquell moment els campionats d’Espanya per equips en la categoria cadet a Galícia… però després va arribar el cap de setmana a La Vall d’Uixó i, fidel al seu creixement, ja compta amb nous campions en distintes categories.

Tripuçol va acudir al Campionat d’Espanya de Duatló a La Vall d’Uixó per a fer història i, efectivament, va obtindre un resultat històric per al club: Quique Estarlich campió de cadets, Sara Alemany subcampiona, campions per equips masculí cadets i subcampions femení cadets i subcampions per equips en categoria júnior.

En la primera carrera del dissabte, la de cadets masculina, Quique Estarlich es va alçar amb el Campionat d’Espanya després d’una carrera molt disputada. A part de Quique, van arribar Arnau Rosaley i Javi Llopis en 4t i 8é posició respectivament per a així alçar-se junt amb Quique campions d’Espanya per equips. També van córrer en la prova Álex Vanaclocha, Joan Puigcerver, Diego Gosp i Jesús Jiménez.

En la carrera femenina cadets Sara Alemany arribà en 2a posició després d’atacar en el segment de la bicicleta. Darrere de Sara van arribar Laura Banlloch i Lourdes Novella formant el Subcampionat d’Espanya per equips. A més, van competir Ainoa Collado, Ana Rubio i Rosa Muntanyés.

Després de l’èxit dels nostres cadets, correrien de vesprada els grups d’edat. En esta prova hi havia dos distàncies (esprint, 5-20-2’5 o curta, 10-40-5, sempre en l’orde carrera bici carrera). En la distància esprint, representaven al Tripuçol Ian Portalés (43é), Carlos Boví (67é), José Guijarro (10é), Javi Cabrer (8) i Rubén Carbonell (62é) i Jesús Jiménez (5). Mentres que en distància curta arribava Javi Sáez el 13é.

El matí de diumenge despertava amb la prova júnior masculina on els nostres integrants van obtindre el subcampionat d’Espanya per equips després d’una dura carrera on van finalitzar Pablo Jiménez 8é, Eric Soriano 27é i Adrián Sáez 33é.

D’esta manera, els xics de Jesús Jiménez tanquen un cap de setmana espectacular amb dos podis individuals, incloent una victòria, i tres podis per equips, cosa que mai havia aconseguit alcanzar el club.

Volem agrair als nostres patrocinadors Decoo, Cubero Maquinària i Dos Rodes BMW Motorrad el suport prestat.