Diari La Veu del País Valencià
Nou president a l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida
RedactaVeu / Ontinyent.

L’expresidenta de l’IEVA M.Josep Garcia, qui passa a ocupar la vicepresidència, agraí durant l’assemblea la participació desinteressada de les personalitats convidades a actes com les diferents sessions de l’Espai d’Opinió, l’Espai del Llibre, i el cicle sobre la Guerra Civil, cosa que facilita de gran manera les activitats de l’entitat.

Entre la previsió d’activitats aprovada per a aquest any 2014 destaquen la continuïtat de programes com l’Espai d’Opinió o l’Espai del Llibre, la convocatòria del 10é Premi d’Investigació de la Vall d’Albaida, juntament amb la decisió de convocar el IV Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida a Benigànim per a finals d’any.

Per la seua banda, Miquel A. Múrcia, membre de la junta directiva, exposà els resultats de l’enquesta en línia realitzada als socis i sòcies per tal de conéixer el grau de satisfacció i implicació en el funcionament de l’IEVA, així com les propostes i suggeriments que s’hi van fer.

A més, en el mateix acte la junta arreplegà les diferents candidatures proposades per al Premi Fer Comarca que cada any lliura l’Associació durant el sopar de socis i simpatitzants que engany tindrà lloc el 28 de febrer a Albaida.

També s’informà del relleu a la presidència de l’IEVA, en compliment de l’acord de l’assemblea de l’any 2012. La fins ara presidenta, M. Josep Garcia, passa a ocupar la vicepresidència, i Josep Calatayud deixa aquest càrrec per a ser el president els dos anys que resten de mandat. L’assemblea de l’IEVA va donar, finalment, el seu suport al canvi en la presidència i va expressar la seua felicitació i agraïment a M.Josep Garcia per “la llarga i fructífera implicació al capdavant de l’entitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa