Diari La Veu del País Valencià
Meco, Estañ i Lima es disputaran el lideratge de Podem

Un total de tres candidatures han presentat les seues propostes per a la Secretaria General i el Consell Ciutadà Valencià de Podem-PV. Aquestes llistes són ‘Més Morat, Més Podem’, liderada per la portaveu adjunta a les Corts, Fabiola Meco; ‘Marea per Aprofundir el Canvi’, amb el diputat autonòmic Antonio Estañ com a candidat, i ‘Obrint Podem’, amb la qual es presenta la senadora Pilar Lima.

Després d’un breu termini per a possibles revisions, el pròxim dia 6 es publicaran les llistes definitives. Començarà així la recta final de la campanya, que culminarà en l’Assemblea Ciutadana del 14 de maig. Eixe dia donaran començament les votacions telemàtiques, obertes fins al 20. Finalment, els resultats definitius es donaran a conéixer el dia 22.

El 14 de maig se celebrarà oficialment l’Assemblea Ciutadana de Podem. Amb aquesta convocatòria s’han obert diversos processos, que finalitzaran amb l’elecció d’una estratègia político-organitzativa per a Podem per als pròxims quatre anys i amb la renovació de tots els càrrecs que dirigeixen aquesta organització al País Valencià, de la Secretaria General i del Consell Ciutadà Valencià, així com de la Comissió de Garanties Democràtiques.

Els inscrits podran triar els llocs del Consell Ciutadà Valencià i la Secretaria General, màxims òrgans de Govern intern de la formació morada, així com els integrants del Comité de Garanties autonòmic. Les votacions telemàtiques es duran a terme pel sistema ‘Desborda’ i amb documents i Secretaria units. A més, hi haurà votacions presencials per a decidir, de forma anàloga a com va ocórrer en l’Assemblea Estatal, almenys dos representants per part dels cercles territorials i sectorials.

Comparteix

Icona de pantalla completa