Diari La Veu del País Valencià
Bona sintonia entre ACEP i el Club d’Atletisme de Puçol

En la vesprada del dimarts 2 de maig, a la cafeteria de la Casa de Cultura, els representants del Club d’Atletisme Puçol i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) es van reunir per a presentar els seus dos nous projectes: d’una banda, la targeta que permetrà als 404 socis del club obtindre descomptes als comerços associats; d’una altra, preparar la carrera matinal de categories menors per al 5 de maig, dins de la programació d’actes de Puçol DeMostra, la fira comercial de la població.

La targeta identificativa de soci del Club d’Atletisme és personal, inclou nom i DNI, i permet descomptes específics en cada un dels xicotets i mitjans comerços d’ACEP. Un benefici mutu que parla de la bona sintonia entre ambdós entitats, sintonia que es veurà reflectida en la presència del club per primera vegada a Puçol DeMostra, amb l’organització d’un circuit per a xiquets en què tots tindran premi.

Este conveni no és fet puntual aïllat ja que ACEP també ha firmat un acord semblant amb el Club Handbol Puçol i segueix obert a plantejar descomptes semblants a altres col·lectius que aposten per comprar a Puçol, el teu centre comercial.

Informa i fotos: Sabín

Comparteix

Icona de pantalla completa