Eduardo Garzón participa en un acte a Santa Pola per a parlar sobre les pensions

/ Santa Pola
2 maig 2017 01:00h

Des d'Esquerra Unida Santa Pola hem organitzat un acte on intervindrà Eduardo Garzón per a parlar sobre el present i el futur de les pensions.

Serà el 5 de maig, a les 19.30 hores al Baluard del Duc (Castillo de Santa Pola)

Us convidem a participar d'aquesta conferència on Eduardo Garzón farà una anàlisi de la precària situació per la qual passen les pensions, del seu futur i de les alternatives a aquesta precarietat.

El Grup Municipal d'Esquerra Unida posa en alerta que el 50% de les pensions estan per sota del Salari Mínim Interprofessional i que un 70% estan per sota dels 1000€. A més, el Fondo de les Pensions que tractava d'assegurar unes pensions dignes i de garantir uns Serveis Socials de qualitat, ha baixat de 66.815 milions d'euros en 2011 a 15.915 milions en 2016. Aquestes dades posen clarament en risc la qualitat i el futur de les pensions.

A més en el mateix acte, farem lliurament del premi Vicente Sempere, en homenatge a un històric santapolero implicat en causes socials i sindicals, que suposa un reconeixement a la participació activa de la ciutadania, desenvolupant una labor que entenem que s'ha de reconèixer i no està sent així. Per això, el 5 de maig a les 19,30 hores, Esquerra Unida Santa Pola lliurarà a Eccolo el primer Premi Vicente Sempere mitjançant una distinció i un xec per valor de 150€, que Eccolo lliurarà a l'Associació sense ànim de lucre “ATLAN, Associació Temps Lliure per a Nens i Joves Autistes.

Per tot això, des d'Esquerra Unida Santa Pola us volem convidar a debatre sobre les pensions i que participeu d'aquest esdeveniment.

next