L'ajuntament recapta 28.000 euros pels dos cotxes de Rita Barberá

Una empresa i un particular han adquirit els vehicles en la subhasta que s'ha celebrat hui
/ València
2 maig 2017 01:00h
Els dos cotxes oficials que utilitzava Rita Barberá i que han sigut subhastats hui

L'Ajuntament de València ingressarà 28.000 euros després que s'haja celebrat hui la subhasta pública dels dos cotxes oficials que va utilitzar l'alcaldessa de la ciutat, Rita Barberá i que han sigut adquirits per una empresa i un particular, segons han informat fonts oficials. Una societat limitada pagarà 18.100 euros per el lote 1 corresponent a un cotxe blindat, mentre que una persona  pagarà 10.000 euros per lote 2. 

L'Ajuntament va rebre al voltant d'un vintena d'ofertes de puja per aquests dos Audis A8, dins del procés d'aquesta segona subhasta, atés que la primera va quedar deserta, ja que no s'hi va rebre cap oferta. El preu d'eixida dels cotxes fou el mateix que en la primera ocasió, 14.860 euros i 18.032, encara que aquesta última ha sigut una subhasta a la baixa. 

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha anunciat que els diners de la subhasta aniran destinats a "coses més importants que mantindre dos cotxes d'alta gama, absolutament incompatibles amb la visió que té el govern de la nau d'un ús racional dels recursos públics". 

next