Diari La Veu del País Valencià
Montón adverteix que el TSJ no invalida la reversió de l’Hospital de la Ribera

La consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha assegurat que la suspensió per un mes i mig dels terminis perquè Ribera Salud lliure documentació a Sanitat sobre l’Hospital de la Ribera, dictada divendres passat pel TSJ valencià, “no afecta gens ni miqueta” el procés de reversi, i ha reiterat que “l’1 d’abril del 2018 el departament d’Alzira serà de gestió directa”.

Montón ha explicat que la decisió judicial “dóna una mica més de temps” a Ribera Salud perquè el mes d’abril ha tingut molts dies festius. Amb tot, ha indicat que la informació que es reclama “no és nova”, ja que el contracte signat entre la Generalitat i Ribera Salud fa quinze anys ja la reflectia.

La consellera ha lamentat que l’empresa haja recorregut als tribunals per a reclamar més temps per a facilitar la documentació. “Podia haver-ho sol·licitat per una altra via però ha preferit aquesta (la judicial)”, ha apuntat. Montón ha reiterat que “no hi ha cap problema” per l’ampliació de terminis de lliurament d’informació. De fet, segons ha afirmat, la Conselleria treballava amb dos dates límit per a exigir la documentació: el 2 de maig i de setembre. Ara serà de juny i setembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa