EUPV recorre el veto del PP per la reprovació de Blasco

El grup es basa en la interlocutòria de la jutge del ʹcas Cooperacióʹ
10 febrer 2013 01:00h
RedactaVeu / País Valencià

La diputada d'EUPV, Marina Albiol, ha presentat un recurs de reposició sobre el veto de la Mesa de les Corts a una proposició no de llei que proposava la reprovació de l’exconseller imputat, Rafael Blasco.

Albiol fa referència a la interlocutòria de la magistrada del Jutjat d’Instrucció número 21 de València, en el marc de les diligències prèvies 1743/11, amb data de 29 de juny de 2012 per a justificar les apreciacions vetades pel PP en un primer moment. Per a la diputada d’esquerres, el veto del PP ʺdemostra de nou la protecció que està prestant sistemàticament a l’imputat Blascoʺ.

Albiol considera que la proposta de resolució inicial d’EUPV ʺno està basada en meres creences o sospites de corrupció, sinó en l’anomenada prova indiciària, ja que tal i com exposa raonadament la magistrada del Jutjat número 21 de València en la interlocutòria que imputa a Blasco, existeixen sòlids indicis de la participació d’aquest en l’activitat il·lícita investigadaʺ. ʺEl PP valencià ha d’assumir que en algun moment haurà de trencar amb Blasco, l’avanç de la justícia és inevitableʺ, conclou la diputada autonòmica.

next