Diari La Veu del País Valencià
El grup ultra España 2000 es concentra a la seu de Compromís la vespra de la marxa pel 25 d’Abril

Una desena de militants d’extrema dreta pertanyents al grup ultra España 2000 s’ha concentrat aquesta vesprada davant de la seu de Compromís a València. Embolcallats amb senyeres i una bandera espanyola, els manifestants han mostrat una pancarta amb el lema ‘Som valencians i espanyols… però no catalans’.

Aquest fet s’ha produït mentre a l’interior de la seu de la formació nacionalista es duia a terme una reunió de la sectorial de Dones amb Compromís. A l’eixida de la reunió, els manifestants han increpat els representants de la coalició que hi participaven.

La concentració es produeix la vespra de la tradicional manifestació que commemora el 25 d’Abril, organitzada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), i que aplega els sectors d’esquerres i nacionalistes al centre de la ciutat. Aquesta mena d’actes han sigut un objectiu històric de l’extrema dreta amb diversos intents de rebentar les marxes i provocar incidents, incloses agressions contra militants de col·lectius valencianistes per part de membres de grupuscles ultra.

Davant aquests fets, la coalició Compromís ha presentat denúncia, segons ha explicat el president de les Corts, Enric Morera a les xarxes socials.

Comparteix

Icona de pantalla completa