Diari La Veu del País Valencià
Aki obrirà la seua botiga a Alzira amb majoria d’empleats locals i una inversió de 3,5 milions
La multinacional Aki obrirà una nova superfície a Alzira, que té prevista l’obertura a finals del proper mes de juliol en la zona comercial de la carretera d’Albalat, on es troba un gran epicentre comercial de la capital de la Ribera Alta.
Per a la posada en marxa del projecte, s’han creat 15 nous llocs de treball i més del 80% seran ocupats per alzirenys. A més, també formaran part de l’equip 7 persones que han accedit per promoció interna, és a dir, hi haurà un total de 22 llocs de treball.
La posada en marxa del centre de bricolatge suposa una inversió de més d’1 milió d’euros per part de l’empresa francesa i d’altres 2,5 milions per part del propietari del solar i promotor, Construcciones Eliseo Pla, de Castelló de la Ribera. La botiga, d’uns 2.500 m2, està construint-se actualment en una parcel·la del sector Tulell de 6.000 m2 de superfície.
Els treballadors que han sigut seleccionats, en part pel departament IDEA, entre un total de 2.000 perfils, faran el seu últim període de formació a l’establiment de Xàtiva durant el pròxim mes.
A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; la regidora de Projectes Urbanístics, Sara Garés, i representants d’Aki Bricolatge, que han explicat als assistents la política del grup empresarial Adeo, que es dedica a la decoració, bricolatge, construcció, jardineria, etc. i que ja compta amb vora 50 botigues a tot l’Estat espanyol.

Per a la posada en marxa del projecte s’han creat 15 nous llocs de treball i més del 80% seran ocupats per alzirenys

L’alcalde de la localitat, Diego Gómez, ha manifestat al Diari La Veu que la venda del solar municipal per a la instal·lació de la botiga “és una aposta per l’ocupació de l’equip de govern i representa també un treball per la dinamització i dignificació de la zona menys desenvolupada de Tulell”. A més, la pròxima apertura espera atraure més empreses a la zona, de manera que aquesta part de la localitat tinga un major creixement.

El director de la botiga, l’alzireny Vicente Cuesta, ha volgut destacar l’agraïment a l’Ajuntament i al departament d’IDEA per la col·laboració prestada als processos de selecció de personal i reclutament de candidats, on han participat més de 2000 persones.

Per la seua banda, el responsable de Recursos Humans de la multinacional ha destacat la importància de la responsabilitat social per a l’empresa i de la participació social de la firma en l’entorn local de les seues botigues. A més, ha parlat de la contractació de persones capacitats especials i amb dificultat d’inserció laboral.

Comparteix

Icona de pantalla completa