À. treu a licitació la multicontinuïtat per 1,4 milions d'euros

Les ofertes per al servici, que tindrà una duració de setze mesos, podran presentar-se fins al 4 de maig
27 abril 2017 01:00h

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha tret a licitació el subministrament dels sistemes i servicis necessaris per a l'explotació de la multicontinuïtat amb un pressupost d'1,39 milions d'euros. El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica hui que les ofertes poden presentar-se fins el 4 de maig i que els sobres s'obriran el 16 de maig (documentació tècnica) i el 16 de juny (documentació susceptible de valoració a través de fórmules matemàtiques).

El lloc d'execució del servici serà la seu de Burjassot, amb un termini de 16 mesos. Els criteris d'adjudicació seran el preu, la reducció del termini de lliurament, la valoració de la solució tècnica i del nivell de servici, així com la valoració del projecte d'execució.

El valor estimat del contracte és d'1,5 milions d'euros. Durant la vigència de l'acord es podrà ampliar el nombre de canals de la multicontinuïtat fins a un màxim de quatre configurables SD/HD per un import màxim del 20% addicional sobre el preu de l'adjudicació.

 

 

next