Diari La Veu del País Valencià
Bellver: El tripartit torna a alinear-se en contra de la nostra llengua
RedactaVeu / València

“I hui, units en forma de tripartit, ho escenificaran amb el seu suport a tres, a un acte organitzat per Acció Cultural del País València, en defensa d’una emissora catalana, sobre la qual un tribunal ha determinat que les seues emissions són il·legals”, ha assenyalat Bellver.

Per al síndic ‘popular’, “el tripartit, no content amb portar aqueixa motxilla que els és aliena, menyspreant la pròpia, l’exhibeixen, s’enorgulleixen i la reivindiquen com seua, sense importar-los el sentir majoritari d’un poble, d’uns ciutadans que som i ens sentim valencians”.

“Perquè malament que els pese, a la Comunitat parlem valencià. Així és, així ha sigut sempre i així serà, perquè d’aquesta forma ho arreplega el nostre Estatut”, ha manifestat Bellver, qui ha afegit que “sobretot, perquè així ho sentim i així ho vivim els qui creiem i defensem la nostra cultura i els nostres senyals d’identitat”, ha afegit.

Jorge Bellver ha criticat que “el tripartit torna a mostrar el seu menyspreu a la nostra llengua, recolzant una emissora catalana, que emet en català però que deixa d’emetre no perquè ho fa en aqueixa llengua, sinó perquè un tribunal ha dit que és il·legal”.

“Una altra vegada l’esquerra fa gala de la insubmissió a les normes i a la justícia, quan els sembla, perquè sempre s’han mogut per interessos propis”, ha explicat el portaveu.

Al seu judici, “els és igual l’interès general, i per açò, els és igual que la immensa majoria dels valencians vulguen parlar i escoltar valencià”. “I per açò també recolzen que l’alcalde de Corbera, de Compromís, hui haja decidit perjudicar els seus veïns en renunciar a la potabilitzadora nova que s’ha construït a La Ribera, només perquè la promou el Partit Popular”, ha conclòs Bellver.

Comparteix

Icona de pantalla completa