Diari La Veu del País Valencià
José Ciscar opta a la reelecció com a líder del PP d’Alacant

El president del Partit Popular de la demarcació d’Alacant, José Ciscar, ha presentat aquest dilluns la seua precandidatura a repetir al capdavant del partit. El líder dels ‘populars’ alacantins optarà així al seu segon mandat, com ja va anunciar en la Junta Directiva en què es va convocar el XIV Congrés Provincial, que se celebrarà el dissabte 27 de maig a l’Auditori Internacional de Torrevella (el Baix Segura).

Segons ha informat el PP provincial, Ciscar ha presentat un total de 5.441 avals, encara que solament en necessita 50 d’entre els 75.000 afiliats que té el Partit Popular en la demarcació per a optar a dirigir el PP. “La meua intenció és seguir treballant per la meua província i el meu partit”, ha manifestat Ciscar després de lliurar la documentació.

Tots els afiliats que estan al dia en el pagament de les quotes i que compten amb eixos 50 avals han pogut presentar la seua candidatura fins a les 14 hores d’aquest dilluns. El PP ha destacat que seran els afiliats inscrits els qui votaran el president del Partit Popular a la demarcació d’Alacant seguint el mateix sistema que ja es va posar en pràctica en el XIV Congrés Regional.

Sobre aquest tema, Ciscar ha explicat que “el PP de la província d’Alacant s’ha renovat profundament i està en disposició d’oferir a la societat el millor projecte en defensa dels interessos i necessitats dels ciutadans”. Cal destacar l’hegemonia i unanimitat que sembla que hi ha al voltant de Ciscar, una demostració de múscul que contrasta amb les discrepàncies i divisions que hi ha per fer-se amb el lideratge del PP a la demarcació de València. Tant és així que aquesta passada setmana, des de Génova, es van veure abocats a reconéixer la preocupació que existeix a Madrid sobre aquest assumpte.

Comparteix

Icona de pantalla completa