Diari La Veu del País Valencià
Ciutadans ultima el relleu de Marí per sumar-se a l’acte de les Corts contra els PGE

La voluntat d’Alexis Marí, síndic de Ciutadans (Cs), de participar en l’acte del proper dimarts a les Corts contra els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), li pot costar el relleu al capdavant del grup parlamentari. Així ho va avançar aquest dissabte Radio Valencia Cadena Ser.

El dirigent de la formació taronja va dinar aquest divendres a Madrid amb membres de la direcció estatal del partit, que el van instar a no assistir a la protesta contra els PGE. Marí es va negar, segons publiquen aquest diumenge Levante-EMV i El Temps, i el van amenaçar de rellevar-lo del càrrec.

“Que diguen el que vulguen dir, però jo tinc una postura i un compromís meu i del grup. I si per això, i per defensar els interessos dels valencians, patisc represàlies per part del meu partit…”, va afirmar aquest dissabte el síndic de Cs a les Corts en declaracions recollides per Levante-EMV.

La continuïtat de Marí com a síndic de Cs al parlament valencià estava en dubte des de feia mesos per les desavinences amb un sector del grup parlamentari, capitanejat per Juan Córdoba i format per dirigents procedents del PPCV.

Comparteix

Icona de pantalla completa