Susana Díaz retreu a Rajoy que gaste diners en rescatar les radials de Madrid i no en acabar el Corredor Mediterrani

La candidata a liderar el PSOE només ompli dos terços de l'aforament previst per al míting celebrat aquest dissabte a Elx
/ Elx
22 abril 2017 01:00h

El míting que la presidenta d'Andalusia ha celebrat aquest migdia a Elx no ha registrat el ple que sol assegurar-se en aquesta mena d'actes gràcies a la mobilització controlada de les diferents seccions locals dels partits. Uns 600 càrrecs i militants del PSPV, sobretot de les comarques del sud han acudit a aquest segon míting que celebrava al País Valencià l'aspirant a la Secretaria General del PSOE.

Unes cent cadires de les poc més de 600 que s'han instal·lat a la pista poliesportiva han quedat buides, com la major part dels seients laterals propis del pavelló de Carrús de la capital del Baix Vinalopó.

Susana Díaz ha acudit a Elx acompanyada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, el seu amfitrió durant les dos jornades valencianes de la presidenta d'Andalusia, que van començar ahir, a Ontiyent i Xàtiva.

Imatge de la pista del pavelló minuts després de començar el míting.

Susana Díaz ha fet un discurs de reivindicació de l'autoestima socialista. Ha demanat "respecte" entre companys de partit i l'orgull de sentir-se d'una formació política que ha "donat els millors anys de la seua història a Espanya".

La presidenta andalusa ha defensat el Corredor Mediterrani perquè "el necessita Cartagena, València, Andalusia i Catalunya" i ha culpat Mariano Rajoy del retard de les obres que se solucionarien "si deixara de pagar les autopistes radials" de Madrid, que ha qualificat de "capricis dels amics d'Aznar".

next