Diari La Veu del País Valencià
Susana Díaz retreu a Rajoy que gaste diners en rescatar les radials de Madrid i no en acabar el Corredor Mediterrani

El míting que la presidenta d’Andalusia ha celebrat aquest migdia a Elx no ha registrat el ple que sol assegurar-se en aquesta mena d’actes gràcies a la mobilització controlada de les diferents seccions locals dels partits. Uns 600 càrrecs i militants del PSPV, sobretot de les comarques del sud han acudit a aquest segon míting que celebrava al País Valencià l’aspirant a la Secretaria General del PSOE.

Unes cent cadires de les poc més de 600 que s’han instal·lat a la pista poliesportiva han quedat buides, com la major part dels seients laterals propis del pavelló de Carrús de la capital del Baix Vinalopó.

Susana Díaz ha acudit a Elx acompanyada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, el seu amfitrió durant les dos jornades valencianes de la presidenta d’Andalusia, que van començar ahir, a Ontiyent i Xàtiva.

Susana Díaz ha fet un discurs de reivindicació de l’autoestima socialista. Ha demanat “respecte” entre companys de partit i l’orgull de sentir-se d’una formació política que ha “donat els millors anys de la seua història a Espanya”.

La presidenta andalusa ha defensat el Corredor Mediterrani perquè “el necessita Cartagena, València, Andalusia i Catalunya” i ha culpat Mariano Rajoy del retard de les obres que se solucionarien “si deixara de pagar les autopistes radials” de Madrid, que ha qualificat de “capricis dels amics d’Aznar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa