Diari La Veu del País Valencià
Torres (PSPV) reitera les ‘corrupteles’ d’alts càrrecs en Gürtel

RedactaVeu / València.

El portaveu del grup socialista en Les Corts, Antonio Torres, ha assegurat hui que “a mesura que avancen les declaracions judicials es demostra més clarament que va existir una trama d’alts càrrecs de la Generalitat amb els corruptes de Gürtel que es van apropiar dels diners de tots els valencians”. Així s’ha referit Torres a les diferents declaracions d’alts càrrecs i exconsellers que estan declarant aquests dies en els jutjats pel judici de la trama Gürtel.

En aquest sentit, el responsable socialista ha apuntat que “observem cada dia que quasi tots els consellers estaven directament implicats en el saqueig de les arques públiques de la Generalitat Valenciana”.

És més, ha afegit que “el més greu” és que, segons ha advertit, “estem comprovant que ara la major part dels quals estan atestant en els jutjats responsabilitzen directament l’entorn de Presidència de tots els contractes irregulars que es van realitzar en el seu moment”.

Per açò, ha criticat que des del Consell “primer es van justificar i van assegurar que actuaven conforme la legalitat” però ha denunciat que “a poc a poc quan estem arribant al punt final es descobreix que es va actuar seguint instruccions de Presidència”.

No obstant això, ha reiterat que “d’una forma o d’una altra el que queda clar i demostrat és que existia aquesta trama d’alts càrrecs de la Generalitat directament relacionada amb els corruptes de la trama Gürtel” i ha lamentat que “es van estar apropiant dels diners de tots els valencians”.

Comparteix

Icona de pantalla completa