Diari La Veu del País Valencià
Valldigna Ràdio arrancarà la programació el dia 28 d’abril

A partir de les 12 de migdia s’obriran els micròfons de la ràdio municipal amb una programació especial, i de vesprada s’ha organitzat una festa en la plaça Major amb jocs per als xiquets i l’actuació d’Elena Grau, juntament amb l’equip que estarà al capdavant de l’emissora.

Valldigna Ràdio, la primera emissora pública de Tavernes, estrena les emissions amb una programació especial el divendres dia 28 d’abril en la 107.8 de la FM, des dels estudis ubicats al Centre Social Dolores Rojas Almel·la.

De vesprada, es donarà a conèixer als veïns de Tavernes tots els espais que s’han elaborat i que formaran la graella durant esta temporada. L’Ajuntament de Tavernes ha organitzat una gran festa que s’emetrà en directe a partir de les 18 hores a la plaça Major, on els xiquets podran gaudir de jocs i, en acabant, hi ha prevista l’actuació de la cantant local Elena Grau.

La programació matinal estarà a càrrec de l’empresa Comarcal Valldigna Ràdio, que oferirà sis hores d’entreteniment i informació, a més de donar suport i formació tècnica a les associacions locals que estiguen interessades a crear un espai propi dins de la graella de vesprada.

El regidor de Comunicació, Enrique Chofre, ha assenyalat que “complim així una de les prioritats que ens vàrem marcar en la campanya electoral de 2015. L’objectiu del govern municipal ha estat impulsar este servei radiofònic que demanava la ciutadania i que permetrà als veïns de Tavernes i dels voltants accedir a la informació més pròxima i rellevant de la Valldigna”.

Comparteix

Icona de pantalla completa