Diari La Veu del País Valencià
El Corte Inglés obrirà restaurants gurmet a València i Alacant

El Corte Inglés portarà enguany el seu concepte de restauració gurmet a València i Alacant. La companyia ha triat els grans magatzems del carrer de Colón de València i de l’avinguda de Maisonnave d’Alacant per a situar espais gurmet La Plaça Gastro Mercat. Fins ara el gran magatzem de la plaça de Catalunya de Barcelona era l’únic de l’Estat espanyol que comptava amb aquest restaurant.

El concepte La Plaça Gastro Mercat ofereix onze tipus de cuina diferents i és un format que se suma a Gourmet Experience, l’espai de venda de productes gurmet de la companyia presidida per Dimas Gimeno. Una altra gran aposta d’El Corte Inglés en restauració són les 98 cafeteries dels seus centres. “El café és fonamental per a nosaltres, en venem més de deu milions a l’any i és una àncora important per al negoci”, ha indicat el director de restauració de la companyia, Guillermo Arcenegui.

La companyia ha anunciat una inversió de 12 milions d’euros en l’àrea de restauració, que engloba també establiments operats per marques externes com ara l’Starbucks obert recentment al baix d’un dels centres d’El Corte Inglés del carrer de Colón de València.

Els espais de restauració d’El Corte Inglés, que encara representen només un 5% de la facturació de la cadena, van rebre el 2016 un total de 30 milions de visites. Segons l’empresa, entre el 8% i el 9% dels clients que entren als seus grans magatzems fan servir un punt de venda de restauració, una xifra que s’ha duplicat en els darrers anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa