Diari La Veu del País Valencià
Génova, disposada a intervindre tant com siga necessari en la guerra Contelles-Betoret

El coordinador general del PP i responsable d’Organització, Fernando Martínez-Maíllo, ha assegurat aquest dijous que a Génova estan “molt preocupats” per la divisió del PP de la província de València. Fins i tot, ha advertit que la direcció estatal dels populars està disposada a “intervindre tant com siga necessari” per a aconseguir unitat.

“Ahir vaig tindre una reunió al matí per a mirar de solucionar-ho, però no ho vam aconseguir. Seguirem intentant-ho”, ha manifestat Maíllo, proper a l’actual president provincial del PP a València, Vicente Betoret, enfrontat a Mari Carmen Contelles pel lideratge del partit a la demarcació en el proper congrés provincial.

El dirigent del PP estatal ha insistit en la necessitat d’una candidatura única i ha destacat com a símptoma de la divisió interna a la província de València el fet que en la Junta Directiva Provincial del PP de València celebrada aquest dimecres ni tan sols hi haguera “un acord per a la comissió organitzadora” del congrés provincial.

En la reunió es va rebutjar la proposta del Comité Organitzador del Congrés presentada per Betoret, fet que obliga a convocar una nova junta en els propers dies per a votar una altra vegada i posar data al conclave provincial. Preguntat per fins a quin punt està disposada la direcció estatal a intervindre en el conflicte intern, Maíllo ha explicat que el partit té els “mecanismes necessaris” per a actuar en benefici del partit i de la dignitat dels afiliats.

Comparteix

Icona de pantalla completa