Diari La Veu del País Valencià
Compromís entra en l’equip de govern d’Onda liderat pel socialista Huguet
Xavier Pérez / Onda
El alcalde d’Onda, Ximo Huguet (PSPV), ha anunciat l’entrada a l’equip de govern municipal del portaveu de Compromís, Lluís Pastor. A partir d’aquest acord, Pastor assumeix les competències de les regidories de Cultura i Dinamització Lingüística, mentre que la socialista Encarna Ribes serà la tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania.
D’aquesta forma, el govern local passarà a tenir quatre tinences d’alcaldia, dos menys que quan governava el Partit Popular. “Amb aquesta incorporació seguim estalviant en sous polítics i no augmentem el personal de confiança, doncs es passa de tres de l’anterior legislatura a només un en l’actual”, ha afirmat Huguet.
L’alcalde ha assegurat que l’entrada d’aquesta formació a l’equip de govern demostra que “el programa que estem desenvolupant durant aquesta legislatura és un projecte de sumar i no de restar, perquè és de tots”.

Lluís Pastor assumeix les competències de les regidories de Cultura i Dinamització Lingüística

En aquest sentit, Huguet ha recordat que el programa de govern pel qual van apostar els veïns se centra especialment en les persones i els seus drets socials, el desenvolupament sostenible i la creació de noves oportunitats d’ocupació, la transparència, el bon govern i la participació ciutadana.

“Aquest és el programa que van votar els ciutadans i el que estem duent a terme sense majories i a força de consensos, tal com van demandar els ciutadans d’Onda”, ha destacat Huguet, qui ha recalcat que “sempre escoltem les opinions de totes les formacions polítiques d’aquest Ajuntament i no excloem ningú per pensar diferent”.
Per açò -ha recordat- “hem sigut capaços d’aprovar els primers pressupostos sense cap vot en contra i ara el portaveu de Compromís s’integra en aquest equip de govern que té com a objectiu convertir l’Ajuntament d’Onda en una eina al servei del ciutadà”.

Huguet: “hem sigut capaços d’aprovar els primers pressupostos sense cap vot en contra i ara el portaveu de Compromís s’integra en aquest equip de govern”

Després de diverses setmanes de converses, el líder de Compromís s’incorpora a la gestió diària de l’Ajuntament malgrat que al juny de 2015 ja va votar favorablement a la investidura d’Huguet com a alcalde d’Onda.

En aquesta línia, el portaveu de Compromís ha explicat que “hem estat des del principi de legislatura fent una oposició constructiva, però ara fem un pas més per a seguir aportant des de la gestió municipal en l’àrea de Cultura i Dinamització Lingüística”.

Comparteix

Icona de pantalla completa