Diari La Veu del País Valencià
La patronal valenciana visibilitza el seu suport a Puerto Mediterráneo

La Confederació Empresarial Valenciana (CEV) se suma al suport d’UGT a la construcció del centre comercial Puerto Mediterráneo. El president de l’organització patronal, Salvador Navarro, s’ha reunit aquest dimarts amb l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo (PSPV-PSOE), per a “traslladar-li el suport” de l’entitat a l’arribada del complex comercial al municipi, paral·litzada per un informe desfavorable de la comissió d’avaluació ambiental de la Generalitat.

Durant la trobada, Navarro i la gerent de la patronal valenciana, Inmaculada Garcia, han assegurat que el projecte “multiplica per sis la inversió estrangera” rebuda al territori valencià l’any 2016.

En aquest sentit, els representants de la CEV han indicat que, “una vegada que els promotors hagen adaptat el projecte comercial al model de ciutat amable i sostenible que està dissenyant l’actual govern de Paterna, la CEV acompanyarà el nou Puerto Mediterráneo fins a la Conselleria d’Infraestructures perquè en la seua tramitació l’administració tinga present que el projecte compta amb el suport empresarial”.

UGT-PV, favorable al centre comercial

El suport de la patronal és significatiu, segons ha expressat l’alcalde de Paterna, perquè se suma al que va mostrar el secretari general de la UGT-PV, Ismael Sáez. El màxim responsable del sindicat va afirmar la setmana passada que “no és el moment de desaprofitar inversions d’aquesta magnitud i no es poden deixar perdre els milers de llocs de treball que pot arribar a crear” Puerto Mediterráneo.

L’empresa Eurofund-Intu, impulsora de Puerto Mediterráneo, està preparant un nou projecte amb més espais verds que l’original, amb l’objectiu de superar el veto del Consell.

Comparteix

Icona de pantalla completa