Diari La Veu del País Valencià
Esquerra Unida proposarà un pla de xoc contra l’atur juvenil al País Valencià
RedactaVeu / València.

La diputada autonòmica d’EUPV, Esther López Barceló, ha anunciat que presentarà un pla de xoc contra la desocupació juvenil i proposarà una comissió d’estudis sobre l’atur entres els joves valencians. López Barceló ha recordat que la taxa d’ocupació juvenil al País Valencià està per davall del 20% i cada dia s’enfonsa més. A més a més, la diputada d’esquerres denuncia que a tot l’Estat espanyol “400.000 persones menors de 35 anys han desaparegut de la població en edat de treballar en l’últim any i, per tant, de les estadístiques per a calcular la desocupació.

Aquestes dades reflecteixen la imposició de l’exili econòmic per part del PP com a única mesura per a reduir la desocupació juvenil”. “Açò hauria de ser un seriós toc d’atenció al Govern d’Alberto Fabra que ha sigut incapaç de posar en marxa polítiques per a frenar la desocupació juvenil”, assegura López Barceló.

“Les dades de la desocupació juvenil segueixen sent alarmants situant-se al voltant del 55% de joves que no troben treball. Aquestes dades mostren clarament la incapacitat de les polítiques antisocials de la Troica per a crear ocupació”, ha destacat la diputada d’esquerres qui també ha advertit que les polítiques de la dreta generaran “efectes dramàtics per a vàries generacions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa