Concentració per RTVV, CatRàdio i TV3 i contra la censura

Serà el dimecres 29 de gener a les 19 hores a la plaça de Manises de València
27 gener 2014 01:00h
RedactaVeu / València.

El dimecres 29 de gener farà dos mesos del tancament de RTVV i una setmana del de Catalunya Ràdio. I fa 3 anys que van obligar Acció Cultural a tancar TV3. Així, el Govern valencià ha tancat totes les televisions i ràdios públiques que emetien en català: una agressió a la llengua i la cultura dels valencians, i una greu restricció de la pluralitat informativa i la llibertat d’expressió. I, a més, ha convertit Acció Cultural “en l’objectiu a abatre, amb una reiterada i malaltissa persecució política i econòmica, per evitar que continuem complint el nostre paper de promoció de la llengua i la cultura i dels valors de progrés, de mobilització social i de treball unitari en favor d’aquells valors”, han assegurat des d'ACPV.

Comprovada reiteradament la nul·la voluntat de diàleg d’un Govern que utilitza la censura i la repressió per sistema, cal impulsar la mobilització social com a única via per a fer possible un canvi. Cal, ara, denunciar la censura i afirmar que els valencians volem RTVV, Catalunya Ràdio i TV3: volem mitjans públics i de qualitat en la nostra llengua.

El Comitè d’Empresa de RTVV i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) convoquen tothom el dimecres 29 de gener a les 19 hores a la plaça de Manises de València a un acte conjunt d’afirmació de la llibertat i de denúncia de la censura.
next