Diari La Veu del País Valencià
Els hotels del litoral valencià, al 90% en Setmana Santa

Els hotels del litoral valencià ja tenen reservades el 90% de les places per a Setmana Santa, segons ha indicat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que ha expressat la seua confiança en el fet que “aquests resultats siguen encara millors per les reserves d’última hora”, per la qual cosa esperen estar “davant d’una molt bona campanya de Setmana Santa per al sector turístic”.

El responsable de Turisme ha explicat que l’enquesta realitzada pel seu departament mostra un increment del 4,7% sobre l’ocupació que es preveia per a la Setmana Santa del 2016. En concret, a les zones de l’interior de la demarcació de Castelló les expectatives d’ocupació se situen en el 90% per a les quatre nits.

Benidorm té una previsió d’ocupació del 95% de les places, mentre que la ciutat de València preveu més d’un 85,5% d’ocupació durant els quatre dies festius. Al litoral de la demarcació, sense comptar la capital, l’ocupació estimada és del 83%, mentre que el litoral de la demarcació d’Alacant, sense incloure Benidorm, espera ocupar el 93% de les places hoteleres.

“Aquestes dades no són d’autosatisfacció, sinó que reafirmen que els actors públics i privats del sector turístic s’esforcen cada dia per a ser competitius més enllà del sol i platja”, ha afirmat Colomer, que ha valorat les previsions de l’interior com una mostra que el turista “demanda conéixer també un altre tipus d’oferta vinculada al territori, al patrimoni, la cultura o la gastronomia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa