Diari La Veu del País Valencià
Xavi Castillo parla sobre ofesos i condemnes: “L’humor no ha matat mai ningú”

L’humorista Xavi Castillo ha fet una reflexió al voltant dels límits de l’humor i de com, segons on estiga la línia, s’han condemnat diferents persones, artistes, músics i, fins i tot, de com recorda presentadors de televisió, com ara el Gran Wyoming i Dani Mateo, que han conegut aquesta setmana l’existència d’una querella per un acudit sobre El valle de los caídos.

Parla sobre la darrera condemna a Cassandra pel seus acudits a Twitter sobre Carrero Blanco, un fet que al còmic li serveix per a recordar que son pare ja feia acudits del polític franquista i per a explicar d’una manera molt gràfica on té Castillo els límits de l’humor.

A la companyia PotdePlom els preocupa aquesta situació i enumera les conclusions a què arriben després dels casos d’aquest últims dies. “Qui no vulga pols que no vaja a l’era”, diu Castillo en primer lloc; “l’ofensa no ha de ser un delicte”, diu en segon terme, i conclou asseverant que “l’humor no ha matat mai ningú”.

Adverteix que la setmana vinent seguiran analitzant l’actualitat passada pel sedàs de l’humor que caracteritza la companyia, per això, indica que segurament ofendran els sentiments religiosos, “perquè no ho podem evitar”, afegeix.

Comparteix

Icona de pantalla completa