Diari La Veu del País Valencià
“Aprofundir el Canvi” vol “actualitzar Podem” per ser l’ariet del canvi

La iniciativa “Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” ha celebrat aquest diumenge a València la seua primera Trobada Autonòmica per a presentar els continguts dels esborranys de les seues propostes polítiques i organitzatives per a la segona Assemblea Ciutadana Valenciana i debatre sobre com encarar Podem en els pròxims anys.

“Necessitem actualitzar Podem per a convertir-lo en l’actor dirigent del canvi valencià. Estem en una fase de certa ambigüitat al nostre territori. Amb l’Acord del Botànic vam acabar amb més de 20 anys de govern del PP, però ara estem veient una indefinició en el govern a l’hora de dibuixar un nou model de societat valenciana del benestar”, ha explicat durant l’inici de la trobada Antonio Estañ, un dels membres impulsors de la iniciativa.

Antonio Estañ durant la seua intervenció en la trobada autonòmica d’“Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” / PODEM

Davant eixa indefinició, el diputat a les Corts ha destacat que “Podem s’ha de convertir en el dirigent del canvi valencià i marcar els debats i les polítiques necessàries per a evitar que el Partit Popular puga tornar a guanyar eleccions”, un objectiu per al qual, ha dit Estañ, “hem de convéncer més gent del fet que tenim un model social millor que el dibuixat pel PP”.

Els esborranys polítics i organitzatius d’“Actualitzar Podem, Aprofundir el Canvi” es presentaran el dia 10 d’abril. Des del dia 11 i fins al 27 hi haurà temps per a buscar transaccions amb altres iniciatives presentades per a la segona Assemblea Ciutadana Estatal. A més, fins al 16 d’abril es podran presentar candidatures per a les primàries organitzades per a configurar la llista definitiva, on esperen que participen portaveus i referències d’altres iniciatives amb què s’arriben a acords en els documents.

Comparteix

Icona de pantalla completa