Europa Press / València

Coincidint amb la celebració del judici del ‘Cas Blasco’ per les presumptes irregularitats en la concessió de subvencions per part de l’extinta Conselleria de Solidaritat a la Fundació Cyes l’any 2008.

Segons ha informat l’entitat, la web forma part de la campanya #justiciacasoblasco, amb la qual pretenen “rehabilitar la dignitat de la cooperació al desenvolupament i vetllar per la transparència i honestedat en l’ús dels recursos públics destinats a la solidaritat amb les poblacions més desfavorides”.

En la web s’arrepleguen tots els posicionaments de la Coordinadora i el paper de la mateixa en el procés judicial, en el qual exerceix l’acusació popular. A més, es podrà accedir a les notícies publicades en els mitjans de comunicació sobre el judici -el portal té recopilades més de 700 entrades de notícies des del 6 d’octubre de 2010- i permet conèixer “informació clarificadora sobre el funcionament de la presumpta trama de corrupció i les persones i empreses presumptament implicades”.

Així mateix, aquest portal facilita a totes aquelles persones i institucions la possibilitat de recolzar la Coordinadora mitjançant donacions, adquisició de samarretes i borses de teixit de comerç just detallat.

“Amb la campanya #justiciacasoblasco pretenem defensar la dignitat de la cooperació al desenvolupament i de les organitzacions que portem anys treballant i lluitant per un món més just amb la col·laboració de milers de persones voluntàries que de manera altruista col·laboren amb elles, i vetllar perquè es faça justícia sense impunitat a tots els responsables del frau i demandar la restitució dels fons desviats de manera fraudulenta per a la lluita contra la pobresa i la cooperació al desenvolupament”, han agregat les mateixes fonts.

Comparteix

Icona de pantalla completa