El CGPJ, favorable a indemnitzar un ultra absolt pel cas Panzer per la destrucció de l'arsenal

El Ministeri de Justícia resoldrà l'expedient obert pel denunciant, que reclama 16.531 euros per armes com un casc militar nazi i una daga de les SS
/ València
7 abril 2017 01:00h

El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha emés un informe favorable a indemnitzar amb 16.531 euros un dels neonazis absolts per l’Audiència de València l'any 2014 en el cas Panzer. El denunciant reclama el perjudici sofert a causa de la destrucció de l’arsenal intervingut en el marc de l’operació policial, entre el qual es trobava un casc militar nazi i una daga de les SS.

Segons l’informe, al qual ha tingut accés l’ACN, un dels membres del neonazi Frente Antisistema (FAS) va interposar una reclamació d'indemnització per responsabilitat patrimonial a causa de l'anòmal funcionalment de l'administració exposant que s'han destruït les armes que se li van intervenir en el marc d'un procés penal pel qual ha estat absolt. Serà el Ministeri de Justícia qui resoldrà l'expedient després d'aquest informe emès pel CGPJ. Entre les armes intervingudes i destruïdes hi havia, a més del casc militar nazi i la daga de les SS, munició i nombroses armes de foc.

next