Diari La Veu del País Valencià
La reivindicació d’ampliar el pont d’eixida de Xaló serà una realitat en 2014
RedactaVeu / Xaló

Feia 30 anys que Xaló demanava l’ampliació del pont d’eixida a Alcalalí, per la situació d’inseguretat i dificultat d’accés. L’any 2013 ha estat una reivindicació central del govern municipal, que en diverses ocasions ha enviat una delegació de regidors que s’ha reunit amb la presidenta, Luisa Pastor, i amb el diputat d’infraestructures plans i obres i carreteres, Manuel Pérez Fenoll. La darrera, el mes de desembre, on es va avançar en l’acord de forma significativa.

L’ampliació comptarà amb un pressupost de 450.000 euros, sufragats al 100% per la Diputació i consisteix en l’habilitació d’un nou carril i les corresponents voreres d’accés del vianants. S’ha apostat per mantenir l’estructura i components de pedra inferiors.

Aquest accés és molt transitat entre setmana i encara més els dissabtes quan se celebra el tradicional ‘Rastre de Xaló’ i el nou Mercat de la Terra. L’ajuntament ha agraït a la Diputació d’Alacant la nova infraestructura i ha demanat que Xaló continue rebent la inversió que es mereix donat que és en l’actualitat un dels pobles amb més població i creixement d’activitat de l’interior de la comarca.

Comparteix

Icona de pantalla completa