Diari La Veu del País Valencià
Trànsit preveu prop de 2 milions de desplaçaments per les carreteres valencianes fins a dilluns

La Direcció General de Trànsit (DGT) preveu que hi haurà prop de 2 milions de desplaçaments de vehicles 1.750.000 en concret per les carreteres del País Valencià durant l’Operació Especial de Pasqua 2017 que arranca a les 15 hores d’aquest divendres, dia 7, i es perllongarà fins a les 24 hores del proper diumenge 9 d’abril.

Durant aquest dispositiu especial, Trànsit ha anunciat que s’intensificarà la vigilància “per terra i aire” a les carreteres convencionals les més perilloses, amb un 78% de víctimes mortals. Per a afavorir la fluïdesa i la seguretat de la circulació, la DGT utilitzarà “al màxim” els recursos humans disponibles. Així, els agents de la Guàrdia Civil, el personal de Centre de Gestió i la patrulla d’helicòpters, entre d’altres, prestaran especial atenció a les incidències que es puguen produir. A més, es comptarà amb la col·laboració dels agents de la Policia Local per als accessos a les grans poblacions.

De la quantitat total de moviments que es preveu que es produiran a les vies terrestres al llarg del cap de setmana, 870.000 tindran lloc a les carreteres de les comarques de València, 580.000 a les d’Alacant i 300.000 a les comarques castellonenques.

Pel que fa als dies i hores de major intensitat de circulació, la DGT assenyala aquest divendres, de 16 a 21 hores; dissabte, entre les de 8 i les 14 h i de 16 a 21 h; i diumenge de 16 a 21 h.

El dispositiu especial estarà actiu fins a les 24 hores del proper diumenge

Quant a les carreteres i trams considerats més “conflictius”, aquests se centren a l’A-3 a Requena i Quart de Poblet; l’enllaç de l’A-7 amb l’A-3; l’N-332, als extrems de la variant de Gandia i les travessies de Bellreguard i Oliva; i la CV-500. Pel que fa a Alacant, els trams on es preveu major congestió se situen a l’A-70, als accessos i eixides de la circumval·lació d’Alacant, i a l’N-332, als accessos a Altea, Altet-Santa Pola i Torrevella. A les carreteres castellonenques, els trams amb major intensitat de trànsit se situen a l’N-340, entre Oropesa i el límit provincial de Tarragona.

Comparteix

Icona de pantalla completa