Diari La Veu del País Valencià
Les brigades d’emergència, en situació ‘assimilable a la cessió il·legal de treballadors’
RedactaVeu / València.

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha registrat una sèrie de preguntes per interessar-se en la cessió de treballadors a Tragsa i pel deute de la Generalitat. Torró ha denunciat que “es tracta d’un servei que presta la Generalitat Valenciana, que està regulat per la Llei d’Emergències i el seu personal té un estatus especial, l’equipament i els mitjans són de la mateixa Generalitat així com la direcció del servei”. “L’única cosa que fa Tragsa, aparentment, és contractar-los i prestar-los com a tal a la Generalitat”, ha afegit.

Torró ha registrat una succecció de preguntes per a confirmar les denúncies dels treballadors “ja que sospitem que el deute acumulat sembla que pot estar saldat en aquests moments”.

“Si els treballadors estan regulats per una llei valenciana, treballen amb mitjans materials que són propietat de la Generalitat i la direcció del servei també correspon a la Generalitat, què pinta Tragsa?” La formació d’esquerres exigeix que aquests treballadors “passen a formar part de la Generalitat Valenciana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa