"Shakespeare en Berlín" a Aldaia

/ Aldaia
5 abril 2017 01:00h

Este divendres 6 d'abril a les 20.30 hores, el TAMA vos presenta "Shakespeare en Berlín". Un espectacle d'Arden Produccions. Un dilema difícil de resoldre. Supervivència, valors, barbàrie i bogeria. Amb què et quedes?

El diumenge a les 12.00 hores, tenim el 8é concert del cicle "Volem", amb un matí de diversió i música de la mà del grup de rock valencià per a xiquets i xiquetes "Ramonets". Festa, cançons  i ball assegurat.

I aprofitem per a avançar-vos que el divendres 28 d'abril a les 20.30 hores, la cantant mallorquina M del Mar Bonet celebra els seus 50 anys als escenaris amb un concert. Interpretarà dues cançons amb l'Orfeó d'Aldaia.

Vos recordem que les entrades les teniu a la vostra disposició en la taquilla del TAMA  (dues hores abans de començar l'espectacle)  i en venda online en www.giglon.com

I a la sala d'exposicions temporals La Llotgeta del MUPA, podeu visitar una interessant exposició sobre "La dona en la Prehistòria". Sorprenent mostra del paper de la dona i del valor de la seua presència. Horari habitual del Museu del Palmito.

Teatre, Cultura i Història al teu abast!

next