Diari La Veu del País Valencià
1a. edició de la Volta a peu i Marxa campanya lluita contra el càncer
La 1a. edició de la Volta a peu i Marxa campanya lluita contra el càncer, és una cursa NO COMPETITIVA de caràcter benèfic, que està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació Lluita Contra el Càncer, Centre multiesportiu ‘El Castellet’, Videca, DHL, Construccions Eliseo Pla i Delícies de Déus.

La prova es realitzarà el diumenge 7 de maig a les 9.30h.

Recorreguts

El recorregut de la volta a peu tindrà una distància total de 6km i el recorregut de la Marxa en tindrà 4km. L’eixida i l’arribada estaran situades al Parc de l’estació.

Inscripcions

La quota d’inscripció serà de 5 € euros, que s’haurà de pagar mitjançant plataforma d’inscripcions en www.timerlap.com.

O a la vesprada a la casa de la cultura portant el rebut de l’ingrés que es deurà fer en Caja Mar/Rural Caja nº ES0930582126312720001872 .

També hi haurà la possibilitat de col·laborar amb ‘Dorsal Zero’ fent l’aportació de 5 € amb obsequi als mateixos mitjans d’inscripció.

Tot els diners recaudats en les inscripcions serà entregat íntegrament a la Campanya Lluita Contra el Càncer.

El termini per a realitzar la inscripció serà del 22 de març al 3 de maig de 2017,o fins arribar al límit establert per l’organització.

Hauràs d’escollir bé la talla de la teua samarreta, la indicada en la inscripció serà la que et donarem quan vingues a recollir-la, sense cap possibilitat de canvi, també es donarà una motxilla.

Podran participar en esta prova totes aquelles persones que ho desitgen, sempre i quan estiguen correctament inscrites, tant en temps com en forma. Es recomana la participació en la prova amb la samarreta de la mateixa.

Reglament

Article 1r

Els servicis mèdics estaran ubicats a l’ambulatori, on es disposarà d’una ambulància que atendrà els atletes que ho pugen necessitar.

Article 2n

Els obsequis de la cursa s’entregaran el dia de la prova a partir de les 8h fins mitja hora abans de començar.

Article 3t

Existirà un avituallament a l’arribada.

Article 4é

El circuit estarà restringit al trànsit comptant amb membres de la Policia Local, i voluntaris per al control del mateix.

Article 5é

Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova seran els designats per l’organització. Queda totalment prohibit seguir els atletes amb moto, bicicleta, o qualsevol altre vehicle, la policia local tindrà permís per a retirar-los del circuit per a evitar possibles accidents. El recorregut és apte per a cadira de rodes.

Article 6é

Tant l’organització com els participants estaran coberts per una assegurança de responsabilitat civil i d’accidents esportius.

La participació en la cursa està sota la responsabilitat dels participants. Els participants, en el moment de la inscripció, manifesten trobar-se físicament aptes per a realitzar la cursa, no obstant i això, tots els participants oficialment inscrits estaran coberts amb una pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil per danys a tercers, així com d’accident esportiu concertada amb l’Ajuntament, que es produïsquen com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova d’acord amb el Reial Decret 1428/2003, del Reglament de Circulació, requisit imprescindible per a poder participar i mai com a causa d’un patiment o tara latent, imprudència, negligència, inobservança de les lleis i articulat del reglament, lesió o falsificació de les dades dels participants en la inscripció … ni les produïdes en els desplaçaments cap a la prova o des del lloc on se celebre la mateixa. Tota persona que participe en la prova sense inscriure’s correctament, quedarà fora d’aquesta assegurança.

Article 7é

Totes les persones inscrites, pel fet de participar lliure i voluntàriament accepten les normes i el present reglament, declarant trobar-se en bones condicions físiques i assumint el risc derivat de la pràctica esportiva.

Article 8é

D’acord amb els interessos promocionals de la I Volta a peu i Marxa campanya Lluita Contra el Càncer, els inscrits cedeixen de manera indefinida a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, la seua imatge i la classificació obtinguda en la cursa en qualsevol mig de difusió Internet, premsa escrita, ràdio o TV.

Patrocinadors

Font

Comparteix

Icona de pantalla completa