Diari La Veu del País Valencià
CCOO PV: ‘L’ERO de Coca-cola, una nova nova garrotada per al teixit industrial’
RedactaVeu / Alacant.

Des de CCOO i davant l’ERO que ha presentat Coca-cola, que suposa una reestructuració de les embotelladores i delegacions comercials i que afectarà a 1.200 treballadors d’un total de 4.270, és a dir un 30% de tota la plantilla, “comuniquem que els 700 acomiadaments que es plantegen al costat de la confirmació del tancament de quatre plantes de producció, entre elles la d’Alacant, suposa una garrotada per al teixit industrial de la nostra ciutat així com per a l’ocupació, on es preveu que més de 150 treballadors vagen a l’atur llevat que siguen recol·locats”.

Des de CCOO “rebutgem radicalment l’ERO, Coca-cola té uns beneficis al voltant de 900 milions d’euros i una facturació de més de 3.000 milions. Només l’avarícia empresarial, l’absoluta absència de responsabilitat social de l’empresa davant la gravíssima situació socioeconòmica i laboral en el conjunt de la societat i especialment a Alacant, on les xifres d’atur no deixen d’augmentar, explicaria aquesta decisió de la multinacional. Per açò, anem a impulsar i donar suport a les accions siguen necessàries per a continuar exigint el manteniment de l’ocupació industrial en la nostra ciutat”.

Així, “convoquem els treballadors i treballadores, i el conjunt de la ciutadania alacantina a participar en la concentració de protesta que tindrà lloc el dissabte 25 de gener a les 18 hores en la Plaça de la Muntanyeta. Així com a defensar les aturades que tindran lloc en la planta d’Alacant en els successius dies”.

Comparteix

Icona de pantalla completa