Diari La Veu del País Valencià
Paterna acollirà els ‘Preestrenos del Festival Antonio Ferrandis’ en Kinépolis València
L’Ajuntament de Paterna i els cinemes Kinepolis València posen en marxa la iniciativa els ‘Preestrenos del Festival de Cinema Antonio Ferrandis’. Un projecte que aconseguirà que el certamen que se celebrarà a octubre, coincidint amb l’aniversari de la defunció de l’actor paterner, tinga major presència durant tot l’any.

El director Álex de l’Església presentarà el pròxim 20 de març a les 19.30 hores la pel·lícula ‘El Bar’ rodada en part al municipi de Paterna.

La primera estrena serà la de la pel·lícula El Bar, del director Álex de l’Església, que presentarà el seu últim treball el pròxim 20 de març a les 19.30 hores en la sala 21 dels cinemes Kinepolis València. La pel·lícula, protagonitzada per Mario Casas, Blanca Suárez i Carmen Machí –entre uns altres- es va rodar en part als Estudis Galàxia, al municipi de Paterna.

El Bar s’estrenarà en totes les sales del país el 24 de març, però dies abans l’única preestrena de la Comunitat serà a Kinépolis València amb la presència confirmada d’Álex de l’Església. L’Ajuntament de Paterna i Kinépolis València sortejaran les entrades per a la preestrena a través de la pàgina web kinepolis en l’apartat de concursos. Per a poder participar serà necessari pertànyer al Grup d’Amics de Kinépolis (l’alta es realitza també en Kinepolis.es).

Els guanyadors es donaran a conèixer uns dies abans de la preestrena a través de les xarxes socials i de kinepolis.es

1. Aquesta iniciativa, emmarcada en el Festival Antonio Ferrandis, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Paterna i de Kinépolis València, farà que el certamen que se celebrarà a octubre, tinga major presència tot l’any
2. L’Ajuntament i Kinépolis sortejaran entrades dobles per a la preestrena a través de Facebook i del grup d’amics de Kinépolis. Per a participar en el concurs serà necessari donar-se d’alta en “Grup d’Amics” de Kinépolis

Comparteix

Icona de pantalla completa