Diari La Veu del País Valencià
Català crea una mesa amb directors que siguen “més propers als seus dictats”
Redactaveu / València.

Publicada en el DOCV de hui l’Ordre 4/2014 que crea un nou òrgan: la mesa de directors i directores.

Per a la FE CCOO PV, aquesta mesa estarà configurada per directors i directores que seguisquen les directrius que està marcant el Govern Valencià en matèria educativa, ja que la baremació dels criteris per a poder-ne formar part donarà més puntuació a qui tinga resultats en les avaluacions diagnòstiques, tindre autoritzats contracte-programa, participar en programes experimentals proposats per l’Administració valenciana… És a dir, “qui estiga implementant al seu centre la política educativa d’inspiració neoliberal que la Conselleria vol”.

No es tracta d’afavorir ni l’equitat, ni l’interès innovador, ni l’autonomia pedagògica dels centres, ni la democràcia interna. “Tan sols premiar les persones que estan al front de centres que dibuixen el sistema marcat des de Conselleria i conformar un òrgan que hi puga aplaudir les mesures proposades”.

I així vindran després afirmacions de reconeixement de les mesures que puga proposar el Govern Valencià en matèria educativa en el futur al·legant el vist-i-plau d’un òrgan fet a mida.

Des de la Federació d’Ensenyament de CCOO del País Valencià “valorem que aquesta eina ve en vespres de la posada en marxa de la LOMQE, i segons el calendari d’aplicació, l’elecció d’equips directius és una de les primeres mesures a implementar. Una aposta doble per voler tindre un òrgan que aplaudisca la política educativa del Govern Valencià i que revesteix com participatiu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa