Diari La Veu del País Valencià
El Gamonal valencià acaba amb 4 detinguts a València i 3 a Alacant
Europa Press / RedactaVeu / València

En el cas de València, després de la concentració a la plaça de l’Ajuntament, s’ha detingut tres homes i una dona per la seua presumpta implicació en la crema de contenidors i llançament de pedres.

Segons han informat fonts policials, al voltant d’una vintena de contenidors han resultat afectats pel foc.

Concentració a València en protesta per les detencions

Diversos col·lectius, entre ells Acampada València, han convocat a través de les xarxes socials una concentració per a aquest dissabte davant la comissaria de Sapadors de València en protesta per les detencions realitzades per la Policia Nacional en la nit d’aquest divendres arran dels incidents registrats després de la concentració en suport a la lluita dels veïns del barri burgalès del Gamonal.

Segons fonts oficials, la concentració d’aquest divendres a València, convocada per la Coordinadora 25S també en una trentena de ciutats, no havia sigut comunicada a Delegació del Govern, com tampoc ho ha sigut la prevista aquest dissabte.

A la ciutat de València es van veure afectats entre les 21.30 i les 23.30 hores un total de 27 contenidors, principalment situats als carrers Guillem de Castro, Ferran el Catòlic i Menéndez Pidal, i van haver d’intervenir per a sufocar les flames bombers dels parcs de Campanar, Oest i Central, a més de demanar reforços a altres zones en veure’s “desbordats”.

Estat policial en Marxalenes (València) #Gamonal

Comparteix

Icona de pantalla completa