Obrint Pas, premi Socarrat Major 2014

El prestigiós premi de l’associació cultural Socarrats, de Vila-real, serà lliurat al grup en un sopar festiu
18 gener 2014 01:00h
RedactaVeu / Vila-real
 
Entre els motius considerats a l’hora d’atorgar el premi, l’associació ha destacat tres mèrits que poden resumir-se en: la carrera musical de vint anys, en progressió sempre ascendent, la transmissió de valors d’identitat del poble valencià arreu del món, com ara la llengua, i el missatge reivindicatiu que anima la joventut a l’esperit crític dins d’un civisme lúdic.
 
L’acte de lliurament del premi tindrà lloc a la ciutat de Vila-real, el disssabte 8 de febrer de 2014, a les 20.30 h, al restaurant Cal Dimoni (av. Europa, 15), en una festa sopar. Acabat el sopar, començarà l’acte homenatge del lliurament del premi, amb el parlament de la periodista Amàlia Garrigós, que glossarà la trajectòria dels premiats, i altres intervenccions i sorpreses que amenitzaran la nit i la faran inoblidable.
 
Els membres d’Obrint Pas, per mitjà del seu portaveu, l’integrant del grup Miquel Ramos, han manifestat la seua satisfacció pel premi i han confirmat l’assistència a la festa, amb intenció de compartir una nit emotiva amb els amics i seguidors presents a la vetlada.
 
Estan convidats a participar i passar la vetllada amb els premiats tots els simpatitzants i seguidors del grup, totes les persones que ho desitgen, que podran retre’ls homenatge amb la seua assistència. Cal informar-se i fer la inscripció al sopar a través de l’adreça: acsocarrats@gmail.com. Més informació al blog socarratsvilareal.blogspot.com i al facebook d’Associació Cultural Socarrats.

Recordem que uns dies abans de la vetlada i emmarcat en el programa d’actes relacionats amb el premi Socarrat Major 2014, tindrà lloc la conferència “La cançó en valencià”, a càrrec de l’investigador musical Josep Vicent Frechina, autor del llibre La cançó en valencià (Dels repertoris tradicionals als gèneres moderns), divendres 24 de gener (19.30 h), a la sala de conferències de la Fundació Caixa Rural de Vila-real.

 
next