Diari La Veu del País Valencià
VII Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora
La VII Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora incorporarà actuacions musicals en directe

El cartell inclou a Los Makis, Ojana, Cositas Buenas, D2, cantajocs i Fenders

La VII Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora incorporarà un nou al·licient per a dinamitzar l’activitat: la programació de concerts setmanals a l’aire lliure. Aquesta iniciativa compta amb el patrocini de Caixalmassora i la col·laboració de l’Ajuntament d’Almassora. Totes les actuacions seran a les 22.30 hores, a excepció de la infantil, que està prevista per a la vesprada.

Els primers a obrir cartell seran Los Makis. La seua actuació està programada el dissabte 1 d’abril a la plaça d’Espanya. Una setmana després, el divendres 7 d’abril, la plaça Santa Isabel acollirà el concert en directe de Ojana. Després del descans de Setmana Santa, el programa musical tornarà de la mà del grup local Cositas Buenas el divendres 21 al carrer Sant Tomás, enfront del col·legi Ambaixador Beltrán.

A les actuacions setmanals anunciades se sumarà la triple programació de l’última setmana de la ruta. Així, el divendres 28 actuarà D2 al carrer Trinitat, enfront de l’edifici de Caixalmassora, i un dia després el mateix escenari acollirà també cantajocs infantils a la vesprada i el concert de Fenders a la nit.

La VII Ruta de la Tapa i el Vi tornarà a la programació municipal sota el lema ‘A l’abril, tapes mil’ i s’estendrà entre el 31 de març i el 30 d’abril. La localitat aprofitarà la Setmana Santa com a atractiu per als qui aprofiten els actes religiosos i les vacances per a visitar Almassora. “Els dies festius quedaran en l’equador de la ruta perquè els qui no es marxen de viatge o els qui s’acosten fins Almassora coneguen la gastronomia local a través de les seues tapes”, ha assenyalat el regidor de Comerç, Santiago Agustí.

Igual que l’any passat, cada consumició tindrà un preu únic de 3 euros que inclourà una copa de vi d’entre els cellers participants. Tots els restaurants tindran l’oportunitat d’oferir una composició lliure, la coneguda com a tapa de la ruta, a més d’una altra elaborada amb alguna varietat de Formatges d’Almassora i la possibilitat de preparar una degustació sense carn, la tapa tambor patrocinada per Tambors d’Almassora amb motiu de la Setmana Santa.

El consistori presentarà totes les novetats d’aquesta edició en un acte al qual estan convocats els col·laboradors i patrocinadors Caixalmassora, DiVino Vins i Talleres Queral. A més, els establiments participants prepararan un acte específic per a presentar al públic les seues tapes.

Comparteix

Icona de pantalla completa