Diari La Veu del País Valencià
Almassora licita el servei de neteja en els col·legis per als pròxims quatre anys
L’Ajuntament d’Almassora ha posat en marxa el procés per a la licitació del servei de neteja en els col·legis públics de la localitat, després que l’equip de govern haja donat el vistiplau al plec de clàusules que regirà la contractació. D’aquesta manera, el consistori garantirà el manteniment diari dels centres durant un període de dos anys, que pot prorrogar-se durant altres dos.

L’import màxim que el consistori pagarà en aqueix període serà d’1.145.386 euros, la qual cosa suposa que cada anualitat tindrà un cost límit de 286.346,5 euros per a les arques municipals. No obstant açò, tal com arreplega el plec de condicions, un 70% dels punts que la Mesa de Contractació atorgue a les propostes presentada dependran de la rebaixa econòmica que plantegen.

Un altre 20% de la puntuació se l’emportaran millores com la dotació de maquinària en exclusivitat de la qual manquen els centres (que passarà a ser propietat municipal després de l’extinció del contracte) o com els serveis extraordinaris de neteja en períodes vacacionals o elements esportius. El 10% restant anirà a parar a la proposta tècnica, en la qual les empreses candidates hauran d’especificar el sistema de realització i organització dels treballs que duran a terme.

Cal destacar que el contracte inclourà una clàusula que contempla l’ampliació del servei una vegada finalitzen les obres i comence l’activitat educativa en el futur CEIP Regina Violant, per al qual s’ha reservat la possibilitat de realitzar fins a 130 hores setmanals de manteniment, davant les 76 actuals . Per la seua banda, en Ambaixador Beltrán el personal treballarà durant 80 hores setmanals, 88 en Ochando i en Cardenal Cisneros, 75 en Errando Vilar i 14 en el CEIP Santa Quitèria. A més, el consistori ha reservat una borsa de 200 hores per al conjunt dels centres amb l’objectiu de mantenir les instal·lacions en bones condicions si es realitzen activitats addicionals.

El termini per a la presentació de les proposicions serà de 40 dies, després dels quals la mesa de contractació durà a terme les obertures i valoracions marcades per la llei que regula el procés. Està previst que el nou contracte entre en vigor el pròxim 1 de juliol. La millora dels serveis de neteja i consergeria en els centres educatius de la localitat va ser una de les partides millorades en els pressupostos municipals de l’Ajuntament d’Almassora per a aquest 2017, per als qual l’equip de govern va aprovar un increment de prop de 72.000 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa